Telegram Group Search
Forwarded from M.rz
چرا دوم خرداد هنوز الهام‌بخش و خاطره‌انگیز است؟

🗣 یادداشتی از اروجعلی محمدی، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت

🔹آقای خاتمی در سفر انتخاباتی خود به آذربایجان در تبریز به دوستانشان گفته بودند که ما هم نهایتا ۴ میلیون رای می‌آوریم و انتخابات رقابتی می شود و باقی قضایا.

🔹ولی شاید آقای خاتمی خود هم نمی‌دانست سخنانی که پژواک می‌دهد در روح و جان مردم چه می‌کند. خاتمی از حق دانستن مردم می‌گفت و مردم را ارباب حکومت خطاب می‌کرد و مشارکت مردم در حکمرانی و اداره سرنوشت خود را نه تکلیف بلکه حق آشکار آنان و مصرح قانون اساسی کشورشان می‌خواند آواز توسعه متوازن و همه جانبه و از توسعه سیاسی و جامعه مدنی و دمکراتیزاسیون سخن می‌گفت و آن را زیر بنای مدرنیزاسیون و نوسازی اقتصادی کشور می‌دانست.

🔹او حق انتقاد را چنان حرمت می‌گذاشت که شهروندان بتوانند بدون لکنت زبان با حاکمان سخن بگویند. او نه از حقوق اکثریت بلکه از حقوق اقلیت نیز دفاع می‌کرد و برای ثبات حکمرانی شایسته سالاری و گردش آزاد نخبگان را ترویج می‌کرد ولی شاه‌بیت سخن او دموکراسی در خانه و صلح با جهان بود که جهان را نیز به تکریم ایده‌اش واداشت. دوره خاتمی بهار مطبوعات و بهار احزاب و شوراها و بهار اقتصاد نیز بود.

🔹هرچند خاتمی وعده اقتصادی زیادی نداده بود ولی حاصل توسعه سیاسی و تنش‌زدایی او توسعه‌ای متوازن و اقتصادی مولد و پویا را رقم زد.

🔹شادروان مهندس عزت‌الله سحابی روزی در تمجید اقتصاد خاتمی به من گفت اقتصاد خاتمی بعد از مشروطیت بی‌نظیر است و از اقتصاد دکتر محمد مصدق نیز بالاتر است. در دوره خاتمی علیرغم نفت ۷ دلاری اقتصاد ایران سالانه بیش از ۵% رشد کرد و برای اولین بار متوسط سرمایه‌گذاری ثابت سالانه به ۲۷/۵% تولید ناخالص ملی کشور رسید که این رقم در سال پایانی دولت او به ۲۹/۵ % افزایش یافت.

🔹خاتمی ۳۳ میلیارد دلار از بدهی‌های خارجی دولت هاشمی را هم پرداخت کرد و صندوق ذخیره ارزی را بنیان نهاد که در سال پایانی دولت او بیش از ۱۵ میلیارد دلار موجودی داشت. تورم در پایان دولت او به ۹/۵ % رسید و تک رقمی شد. بهره بانکی با ۲۴% در آغاز دولت او به ۱۴/۵ % در سال‌های پایانی کاهش یافت و بیکاری ۱۱% شد. او راه سرمایه جهانی و سرمایه ایرانیان خارج از کشور و راه برای ورود به اقتصاد ایران را هموار کرد و توانست بیش از یکصد هزار پروژه عمرانی و صنعتی را تکمیل کند و به نوسازی صنعت ایران بپردازد که پارس جنوبی با یازده فاز آن نماد این سرمایه گذاری‌ها محسوب می‌شود.

🔹در دولت خاتمی اقتصاد نفتی و وابستگی به دلارهای نفتی با اعمال انضباطی شدید مالی روز بروز رنگ باخت، بطوریکه هزینه یک درصد رشد اقتصادی با ۳/۶ میلیارد سرمایه‌گذاری حاصل شد. او برنامه سوم را بشکل موفقیت‌آمیزی اجرا کرد و برنامه چهارم را نیز با ۱۶/۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری سالانه و با رشد اقتصادی ۸% در سال تنظیم کرد.

🔹شاهکار برنامه ریزی اقتصادی او تنطیم برنامه سند چشم‌انداز بیست ساله بود که بدست استراتژیست سازمان برنامه و بودجه او دکتر ستاریفر تنظیم شد و به تایید همه ارکان نظام رسید و مطابق این سند قرار بود ایران از طریق تعامل موثر و سازنده با جهان به رشد اقتصادی ۸% سالانه دست یابد و در سال ۱۴۰۴ در منطقه در هفت شاخص به رتبه اول منطقه‌ای نایل آید برنامه‌ای که بعد از خاتمی به همراه برنامه چهارم عقیم و بلا اجرا شد.

🔹بی‌تردید می‌توان گفت اگر اقتصاد ایران بعد از پایان دولت خاتمی نیز با همان آهنگ دولت خاتمی حرکت می‌کرد ایران امروز جوان بیکار نداشت و GDP ایران دو برابر امروز یعنی بالاتر از ترکیه و مالزی قرار داشت و سکه طلا ۳۰۰ هزار تومان و دلار ۱۵۰۰ تومان بود و قدرت خرید هر ایرانی حداقل سه برابر امروز بود و بدین ترتیب جمهوری اسلامی با دلسوزی و کارآمدی فرزندان اصیل خود با اقتصادی مولد و پویا با صادرات کالاهایی روزآمد مروج نام ایران بودند.

🔹او پاکدستی و کارآمدی و دلسوزی را در دولت خود نهادینه کرد و این دلسوزی امروز بیش از هر اکسیری نیاز ایران و نظام جمهوری اسلامی است تا در این کید زمانه و پررویی دشمنان گره از کار ملت گشاید.

🔹آقای خاتمی ثابت کرده که برای منافع ملی ایران و سربلندی نظام هیچ مضایقه‌ای ندارد، سرمایه‌ گرانسنگی که می‌تواند دگربار با ایده‌هایش سرمایه ایران و نظام
◇نظام باید مقدمات انتخاباتی با مشارکت حداکثری را فراهم کند

◇محمود صادقی، نماینده ادوار مجلس: کشور شرایط حساسی دارد و همه باید همهِ هم و غم شان را به کار بگیرند تا ایران بتواند بعد از سه انتخابات کم رای، با تغییر سیاست و روش‌ها به استقبال انتخاباتی با مشارکت بالا و اثر بخش برود.

◇گفتگو را اینجا بخوانید👇
ettelaat.com/000Bdk

🗞 @ettelaatonline
انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از زیاده روی در تقدیس شهدای سقوط بالگرد/ بجای سرگرم شدن به این کارها،به سوالات متعدد در باره این فاجعه پاسخ بدهید

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

🔹شهدای این سانحه هوائی هرکدام دارای شخصیت ویژه‌ای بودند که در جای خود قابل تحسین و تقدیرند و در تجلیل از آنها باید به کارنامه و تفکر آنها استناد شود. تشبیه کردن آنها به این و آن و خرج کردن سیره و سنت آنان برای اسطوره‌سازی از این شهدا با هیچ معیاری منطبق نیست.

🔹معلوم نیست سرگرم شدن به این امور در شرایطی که کشور به روشن شدن علت این حادثه دلخراش و فاجعه‌بار نیازمند است، چه وجهی دارد. پرداختن به این سرگرمی‌ها اولویت کشور نیست و مسئولان باید به جای این قبیل امور به سؤال‌های متعدد مردم در زمینه این فاجعه پاسخ بدهند و راهکاری برای جلوگیری از تکرار آن پیدا کنند. آینده کشور را اینگونه می‌توان در برابر چنین فاجعه‌هائی تضمین کرد.

@omid_media
🟢 تصويب سند راهبرد جبهه اصلاحات ايران براى انتخابات ١٤٠٣ رياست جمهورى / مشاركت جبهه اصلاحات ايران در انتخابات مشروط است

🔺سند راهبرد انتخاباتى جبهه اصلاحات ايران براى انتخابات ١٤٠٣ رياست جمهورى در جلسه شب گذشته مجمع عمومى اين جبهه سياسى پس از پنج ساعت گفتگو و تبادل نظر به تصويب رسيد. به موجب اين سند، مشارکت جبهه اصلاحات ايران در اين انتخابات منوط به تأیید صلاحیت حداقل یکی از نامزدهای اختصاصی خود خواهد بود.

🔹در مقدمه اين سند راهبرد آمده است: انتخابات زود هنگام رياست جمهورى اكنون جامعه ایران را در موقعیتی قرار داده است که در صورت فراهم بودن شرایط یک انتخابات رقابتی مى تواند به رویکرد و مسیری که همچنان می‌توانست پنج سال دیگر ادامه یابد و برحجم و شدت مشکلات و معضلات کنونی بیفزاید، پایان بخشد. بدون این که دچار ساده اندیشی شویم به نظر می‌رسد به رغم همه محدودیت‌ها و موانع، در صورت برگزاری چنین انتخاباتی می‌توان از فرصت پدید آمده بهره برد و با انتخاب مجموعه‌ای از مدیران با تجربه، توانمند، توسعه گرا، و آشنا به دنیای امروز، گامی مهم در جهت کاهش مشکلات کشور و به سوی آینده‌ای بهتر برداشت.

🔹متأسفانه عزم و اصرار جریان افراطی حاکم، بر یکدست سازی قدرت، به ویژه تغییر شتابزده قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و روند بررسی صلاحیت‌ها که آشکارا از مهندسی صحنه اصلی رقابت حکایت می‌کرد، موجب شد جبهه اصلاحات به رغم تأکید بر اهمیت نهاد انتخابات، همراه با اکثریت جامعه و همگام با آقای سید محمد خاتمی از مشاركت در انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان خودداری کند. نتیجه این انحصارطلبی برگزاری انتخاباتی با پایین‌ترین میزان مشارکت در طول سال‌های پس از انقلاب و تشدید بحران مشروعیت مجالس شورای اسلامی و خبرگان به مثابه مهم‌ترین نهادهای انتخابی و مظهر مردمسالاری نظام بود.

🔹به رغم محدود شدن دایره اختیارات ریاست جمهوری و قوه مجریه طی دو دهه اخیر و نيز موانع و محدودیت‌‌های موجود برای یک حکمرانی مطلوب، نهاد دولت به مثابه نهاد اداره کننده امور کشور، همچنان از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مؤثر و قابل توجهی در کاهش مشکلات کشور برخوردار است و نقش یک دولت کارآمد و توانمند در اداره امور به ویژه کاهش مشکلات معیشتی جامعه غيرقابل انکار است.

🔹نیازی به تأکید نیست امکان حضور نامزدهایی که صلاحیت نمایندگی اقشار و طبقات مختلف اجتماعی از جمله اقوام، مذاهب، زنان و نیز گرایش‌های مختلف سیاسی را داشته باشند، اطمینان از نقش و اثر نتیجه انتخابات در چگونگی اداره کشور و تغییر رویه‌های جاری که طبعاً به اقبال جامعه به صندوق‌های رأی خواهد انجامید، از مهم‌ترین ویژگی‌ها و لوازم یک انتخابات دموکراتیک است.

🔹جبهه اصلاحات ايران ضمن نظر داشت شرایط نگران کننده کشور و با تاکید بر راهبرد اعلامی خود در انتخابات ١٤٠٢ تصمیم گرفته است كه با استفاده از فرصت پدید آمده و به منظور بهبود وضعیت کشور به صورت مشروط در انتخابات رياست جمهورى پیش رو مشاركت کند. این مشارکت با معرفی نامزد یا نامزدهای اختصاصی انجام ‌می‌پذیرد. مشارکت جبهه در انتخابات منوط به تأیید صلاحیت حداقل یکی از اين نامزدهای اختصاصی خواهد بود. اسامی نامزد یا نامزدهای جبهه اصلاحات پیش از پایان بررسی صلاحیت‌ها طی بیانیه‌ای به اطلاع افکار عمومی خواهد رسید.

👈🏼 متن کامل

🔹کانال رسمی جبهه اصلاحات ایران
@jebheheslahat
Forwarded from جماران
♨️ انجمن اسلامی مدرسین از سه کاندیدای برای انتخابات ریاست جمهوری 1403 حمایت می کند:

🔸محمود صادقی، سید محمد صدر و اسحاق جهانگیری

🗳 @jamarannews
محمود صادقی: راه حل مشکلات کشور رفع تبعیض و تحقق عدالت است

🔹 محمود صادقی گفت: راه حل اساسی مشکلات کشور تغییر ریل بنیادی و بهره گیری از دانش و خرد کارشناسی، تقویت بنیه تولید ملی و رفع تبعیض و تحقق عدالت است. من بر آن هستم تا علی رغم همه محدودیت های موجود با تاکید بر اراده مردم زمینه را برای آشتی ملی فراهم کنم

https://fa.shafaqna.com/news/1814988/
جزئیات 👆👆👆
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
🆔 @shafaqna_farsi
Forwarded from راهبرد
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
محمود صادقی: کشور با بحران‌های متعددی روبه‌رو است/ هنوز روزنه‌های امید به آینده دیده می‌شود

👈 محمود صادقی، مدرس حقوق، دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها و نماینده مجلس دهم، پس از ثبت‌نام در انتخابات:

🔹کشور ما در حال حاضر با چالش‌ها و بحران‌های متعددی روبرو است که این چالش ها عمدتا ریشه در نظام حکمرانی دارند نه تنها فرصت پیشرفت را از بین برده است بلکه باعث ناکامی و نا امیدی ملت ایران در رسیدن به آرمان‌های متعالی انقلاب اسلامی شده است. 

🔹ریشه این مشکلات در روی‌گردانی نظام تصمیم گیری های اساسی کشور از دانش و خرد،  پشت کردن به تولید ملی و بی‌توجهی به عدالت است که این سیاست های نادرست منجر به شکل گیری سیستمی رانتی و ویژه خوار شده که منافع خود را در حذف و ستیز دنبال می‌کند.

🔹نیروهای دانشمند را به حاشیه رانده و سرمایه‌های کشور فراری داده است اما با وجود این چالش ها، هنوز روزنه های امید به آینده وجود دارد اما هرگاه فرصتی مشارکت مردم و استفاده از ظرفیت های عظیم انسانی داخلی فراهم شده شاهد پویایی و توسعه کشور بوده‌ایم.

@javadrooh
Forwarded from "صدای ملّت"
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴محمود صادقی: هنوز روزنه های امید به آینده وجود دارد

نماینده سابق مجلس پس از ثبت‌نام در انتخابات:
🔸کشور ما در حال حاضر با چالش‌ها و بحران‌های متعددی روبرو است که این چالش ها عمدتا ریشه در نظام حکمرانی دارند نه تنها فرصت پیشرفت را از بین برده است بلکه باعث ناکامی و نا امیدی ملت ایران در رسیدن به آرمان‌های متعالی انقلاب اسلامی شده است.

🔸ریشه این مشکلات در روی‌گردانی نظام تصمیم گیری های اساسی کشور از دانش و خرد، پشت کردن به تولید ملی و بی‌توجهی به عدالت است که این سیاست های نادرست منجر به شکل گیری سیستمی رانتی و ویژه خوار شده که منافع خود را در حذف و ستیز دنبال می‌کند.

🔸نیروهای دانشمند را به حاشیه رانده و سرمایه‌های کشور فراری داده است اما با وجود این چالش ها، هنوز روزنه های امید به آینده وجود دارد اما هرگاه فرصتی مشارکت مردم و استفاده از ظرفیت های عظیم انسانی داخلی فراهم شده شاهد پویایی و توسعه کشور بوده‌ایم.

#عضویت_در_کانال
       👇👇👇
@sedayeslahat
Forwarded from اصلاحات نیوز
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📢 محمود صادقی: تعهد می‌دهم همواره صدای ملت در حاکمیت باشم/ زمینه را برای آشتی ملی فراهم می‌کنم
_
اصلاحات نیوز
@Eslahatnews
🔗 Eslahatnews.com
Forwarded from نورنیوز
🎥 محمود صادقی:
🔹ایران سرزمین فرصت ها و منابع ارزشمند است

🔹با وجود چالش ها هنوز روزنه امید وجود دارد

🔹رییس جمهور به پشتوانه
آرای عمومی و اراده ملی می تواند زمینه را برای اصلاح سیاست ها فراهم کند

🔹من در کنار شما مردم خواهم بود

🔹شعار من ،توسعه پایدار و تولید ملی و عدالت است

🌐 nournews.ir
🆔 @Nournews_IR
Forwarded from اصلاحات نیوز
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 واکنش محمود صادقی به این سوال که نماینده جریان اصلاحات هستید؟
_
اصلاحات نیوز
@Eslahatnews
🔗 Eslahatnews.com
Forwarded from "صدای ملّت"
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سخنان کامل محمود صادقی بعد از ثبت نام در انتخابات

#عضویت_در_کانال
       👇👇👇
@sedayeslahat
ریشه مشکلات کشور در روی‌گردانی نظام تصمیم‌گیری‌ کشور از دانش و خرد است/

ثبت‌نام محمود صادقی به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری/

مدرسین پرس: محمود صادقی دانش آموخته حقوق و استاد دانشگاه تربیت مدرس و نماینده دور دهم مجلس شورای اسلامی و دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها که دارای سوابق و مواضع اصلاح طلبی درخشان بوده و همواره از حقوق شهروندی مردم دفاع نموده است، صبح امروزیکشنبه ساعت ۱۱ مورخ ۱۴۰۳/۳/۱۳ در پی درخواست استادان دانشگاه، متشکل در انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها، برای نامزدی پست ریاست جمهوری ثبت‌نام کرد.

انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها یکی از تشکل‌های مطرح در جبهه‌ی اصلاحات بوده و نام دکتر صادقی به عنوان یکی از کاندیداهای انجمن مدرسین به جبهه‌ی اصلاحات برای کاندیداتوری ریاست جمهوری ارائه شده است.

در این ثبت‌نام، جمعی از اساتید پیش کسوت آقایان دکتر نجفقلی حبیبی، دکتر داود سلیمانی، دکتر علی‌محمد حاضری، دکتر نیک سرشت، و خانم‌ها دکتر روشنفکر و جمعی از دانشجویان وی را همراهی کردند.

صادقی در طول مسیر ثبت‌نام، مورد استقبال خبرنگاران و عکاسان حاضر و جمعی از دوستان و آشنایانی که در ستاد انتخابات وزارت کشور حضور داشتند، قرار گرفت.

محمود صادقی با شعار علم، تولید ملی و عدالت، در مصاحبه‌ی خود گفت: راه حل اساسی کشور تغییر ریل بنیادین نظام تصمیم‌گیری‌های کلان کشور به سمت بهره‌گیری از علم و خرد جمعی تقویت بنیه تولید ملی و عدالت و رفع تبعیض است. ‌از آن رو شعار محوری من توسعه‌ی پایدار و متوازن بر محور علم، تولید ملی و عدالت اجتماعی است.

او اظهار امیدواری کرد که با وجود چالش‌ها و بحران‌های موجود هنوز امید به آینده وجود دارد، زیرا ایران سرزمین فرصت‌ها و منابع کم‌نظیر انسانی و طبیعی است و تجربه نشان داده که هرگاه فرصتی برای مشارکت مردم و به کارگیری ظرفیت‌های انسانی و کارشناسی در مدیریت کشور فراهم شده شاهد پویایی امید و توسعه کشور بوده‌ایم.

صادقی گفت:من با آگاهی از محدودیت‌های موجود و با امید به جلب حمایت و پشتیبانی مردم آگاه و وفادار ایران تصمیم بر شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران گرفتم.

او اظهار داشت: ریشه مشکلات کشور در روی‌گردانی نظام تصمیم‌گیری‌های اساسی کشور از دانش و خرد، پشت کردن به تولید ملی و بی‌توجهی به عدالت است که این سیاست های نادرست منجر به شکل گیری سیستمی رانتی و ویژه خوار شده که منافع خود را در حذف و ستیز دنبال می‌کند.

محمود صادقی که فرزند یکی از شهدای ۷ تیر شهید آیه الله محمد حسین صادقی است، تقارن هفتم و هشتم تیرماه را به فال نیک گرفت و اظهار امیدواری کرد که در انتخابات ۸ تیر که یادآور آرمان‌های شهدای ۷ تیر است بتوان گامی اساسی در جهت توسعه همه جانبه کشور برداشت.

https://modaresinpress.ir/news/4498/
https://www.tg-me.com/anjomanemodaresin
2024/06/03 15:24:05
Back to Top
HTML Embed Code: